مدیرعامل شستا: خروج کارخانجات سیمان و پشم شیشه از شیراز را پیگیری می‌کنیم  

مدیرعامل شستا: خروج کارخانجات سیمان و پشم شیشه از شیراز را پیگیری می‌کنیم    

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با اشاره به وجود سه واحد کارخانه سیمان این مجموعه در استان فارس، اظهار کرد: در این راستا نیازمند توسعه محصول و تولیدات، نوسازی و انتقال ۲ واحد مهم از جمله پشم شیشه و سیمان فارس به مکان دیگر هستیم و این موضوع پیگیری و دنبال می شود.

ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی روز شنبه در بازدید از کارخانه لعابیران، عنوان کرد: در استان فارس  نزدیک به ۱۰ واحد از صنایع از جمله سیمان، پشم شیشه، لعابیران و  صنایعی که بیش از نیم قرن سابقه تولید دارند و جزو صنایع مهم و پیشرو در امر ساخت و ساز هستند ملزم به نوسازی  طرح تکنولوژی در صنایع و واحدهای تولیدی هستند.

مدیرعامل شستا گفت: طرح انتقال کارخانه سیمان فارس به شهرستان خرامه نیازمند طرح اقتصادی متناسب است و کارخانه سیمان جزو کارخانه‌هایی هستند که نیازمند تامین مالی قابل توجه هستند اگر سیستم مالی حمایت کند ظرف دو سال آینده این طرح قابل انجام است در غیر اینصورت طرح انتقال آن زمانبر خواهد شد.

وی افزود: در دوره  جدید و در راستای رویکردهای تحولی مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) مصم هستیم که در راستای تاکید بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی صنایع، هدف  افزایش تولید و تعدیل حاشیه سودآوری آن‌ها با را با رویکردها و راهبردهایی که در مجموعه شستا دنبال می‌شود عملیاتی کنیم.

بازیان گفت: خط قدیمی کارخانه پشم شیشه شیراز ظرف یکسال دیگر متوقف و خط جدید با تکنولوژی متفاوت تولید خود را آغاز خواهد کرد لذا برای سرعت گیری واحدهای تولیدی در راستای حمایت دولت از بخش تولید، نیازمند کمک و مسئولان در حوزه صنعت و معدن هستیم.

او در ادامه ضمن قدردانی از پیگیری استاندار فارس برای پیگیری رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان، خواستار افزایش تسهیلات بانکی برای توسعه این صنایع شد.

مدیرعامل شستا ادامه داد: یکی از مسائل مهم که امروز مطرح است بحث "اقتصاد دانش بنیان" است که ما در طرح تحولی خود موضوع نوآوری را در صدر برنامه‌ها قرار دادیم و در صنایع هدف در شیراز و سایر استان‌ها که امر توسعه مطرح است تاکید بر دانش و استفاده تکنولوژی است.

بازیان با بیان اینکه بنگاه‌های بزرگ و مادر در حوزه صنایع بزرگ شستا نیازمند حمایت و مساعدت‌های بخش حاکمیتی هستند، روند تولید کارخانه لعابیران در استان فارس را مطلوب عنوان و بیان کرد: این مجموعه با افزایش تولید به لحاظ ذائقه و مصرفی که وجود دارد بزودی در نوآوری تولیدات و کیفیت خود شرایطی را در بازار مورد هدف ایجاد خواهد کرد.

او همچنین گفت: تلاش‌های خوبی در کارخانه لعابیران صورت گرفته، اما تا حد مطلوب فاصله داریم و این نیازمند توجه به سیاست‌های جدید در حوزه دانش بنیان و نیاز بازار است.