پروژه ی دومعمارایرانی،محمدرحیمی زاده واحسان مسعود ،در مقاله ی جدید وبسایت آرک دیلی

نوزدهم ماه فوریه سال ۲۰۲۵ میلادی، وب‌سایت آرک‌دیلی در مطلبی با عنوان “کاوش در نوآوری‌های بلندمرتبه” به بررسی هشت نمونه برج مفهومی پرداخت که به بازتعریف تراکم شهری می‌پردازند.

پروژه ی دومعمارایرانی،محمدرحیمی زاده واحسان مسعود ،در مقاله ی جدید وبسایت آرک دیلی

Exploring High-Rise Innovations: 8 Conceptual Towers Redefining Urban Density from the ArchDaily Community‌

در این مقاله چنین آمده است:

با رشد شهرها و محدودتر شدن زمین‌های موجود برای ساخت‌وساز، معماری بلندمرتبه نقش مهمی را در پرداختن به موضوع تراکم شهری برعهده دارد؛ و در عین حال به ایجاد شیوه‌های جدید زندگی و کار می‌پردازد.

ساختمان‌های بلند فراتر از عملکردهای سنتی خود، برای ادغام استراتژی‌های محیطی، افزایش مشارکت عمومی و همچنین کمک به بافت شهری تکامل می‌یابند. همین موضوع دلیلی است تا معماران به کاوش در مواد جدید، فناوری‌های کارآمد مرتبط با انرژی و پیکربندی‌های فضایی جدید بپردازند! ایده‌ای که برج‌ها را با محیط اطراف خود سازگارتر می‌کند.

برخی از پروژه‌های بلندمرتبه، با هدف ایجاد ارتباط قوی‌تر میان محیط ساخته شده و کاربران خود، توجه ویژه‌ای به فضاهای سبز و امکانات مشترک و ترکیب آن‌ها دارند؛ در حالی که برخی دیگر، تکنیک‌های ساخت‌وساز نوآورانه را برای بهبود پایداری و کارایی معرفی می‌کنند.”

اما در میان هشت پروژه انتخاب شده، دو پروژه از معماران ایرانی نیز حضور دارد:

دفتر مرکزی (برج اداری ۵۶ طبقه) استون مارتین در شهر لندن ، انگلستان طراحی شده توسط استودیو طراحی کالبد (محمد رحیمی‌زاده)

و

برج‌های دوقلوی اسکای ویو (۴۱ طبقه) در شهر بابلسر ، استان مازندران طراحی شده توسط احسان مسعود.‌

شش پروژه دیگر حاضر در این لیست در کشورهای ایالات متحده آمریکا، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، هلند و تایلند واقع هستند.

دفتر مرکزی استون مارتین در لندن

اسکای ویو در بابلسر