نهضت سوادآموزی برای اتباع خارجی در خوزستان راه‌اندازی می‌شود  

نهضت سوادآموزی برای اتباع خارجی در خوزستان راه‌اندازی می‌شود    

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان از راه‌اندازی نهضتی برای سوادآموزی اتباع خارجی در این استان خبر داد.

ولی الله حیاتی ظهر امروز دوشنبه ضمن دیدار و گفت‌وگو با «ایوو فریسن» نماینده آژانس پناهندگان سازمان ملل در ایران اظهار کرد: ایران بر اساس حس نوع‌دوستی خدمات ارزنده‌ای را به اتباع ارائه می‌کند و خدمات سازمان ملل نیز قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه بسیاری از اتباع در ایران وجود دارند از جمله اینکه اکثریت جمعیت ۲ محله در شهرستان اهواز را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند، افزود: تمام امکانات و خدماتی که برای ایرانیان در نظر گرفته شده برای اتباع خارجی به خصوص در حوزه درمان در نظر گرفته شده است.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان بیان کرد: نیازمندی‌هایی که در خصوص کلونی‌های اتباع خارجی که در استان مستقر هستند در اختیار وزارت کشور قرار داده می‌شود تا در اختیار نمایندگان سازمان ملل قرار بگیرد.

وی گفت: عمده نیازهای این کلونی‌های جمعیت دسته‌بندی شده و سعی می‌شود تا هفته آینده از طریق وزارت کشور به نماینده آژانس پناهندگان سازمان ملل اطلاع‌رسانی شود.

حیاتی از تشکیل هیئت نظارت برای بررسی دقیق‌تر و انجام کارها بر اساس استانداردها خبر داد و تاکید کرد: برآوردهای مالی دقیق است و با توجه به تورمی که سراسر جهان را در برگرفته میزان تمام شده پروژه‌ها ممکن است بیشتر شود که برآورد و کارشناسی‌ها بر اساس آن خواهد بود.

وی افزود: عمده نیازسنجی‌ها در حوزه آموزش و بهداشت بوده و به همین منظور به اتباع حرفه‌هایی آموزش داده می‌شود تا ضمن توانمند شدن و اشتغال وقتی به کشور خود بازگشتند، دارای حرفه باشند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان از راه‌اندازی نهضتی برای سوادآموزی اتباع خارجی خبر داد.

نماینده آژانس پناهندگان سازمان ملل در ایران در این دیدار اظهار کرد: ایران میزبان پناهندگان زیادی در طول سالیان بوده است.

وی افزود: جذب منابع برای پناهندگان سخت بوده ولی در سال جاری منابع خوبی جذب شده که باید تلاش شود در سال آینده این میزان حفظ و افزایش یابد.

فریسن در ادامه این سازمان را متعهد به ارائه خدمات برای عراقی‌های ساکن خوزستان عنوان کرد و گفت: سرشماری اتباع افغانی در خوزستان و کشور ایران کار خوبی است که آمار دقیق‌تر باعث بهبود در ارائه خدمات می‌شود.

وی همچنین رویکرد دربرگیرنده جمهوری اسلامی ایران را قابل تقدیر دانست و بر تقویت بهداشت و بخصوص آموزش برای پناهندگان به منظور ایجاد یک جمعیت توانمند تاکید کرد.