راهنمای خرید لوله های فلزی مناسب
لولهها یکی قدیمیترین لوازم و مصالح کاربردی در ساختمانسازی، کشاورزی و صنایع مختلفی دیگری بوده و هستند. از این ابزار برای انتقال جریان گاز، آب و غیره در ساختمان ها و یا صنایع مختلف استفاده می شود. به عبارتی دیگر لوله ها وظیفه انتقال منظم و دقیق جریان سیالات را بر عهده داشته و هر دسته ی آنها برای یک کار مشخص استفاده می شود.
راهنمای خرید لوله های فلزی مناسب
لولهها یکی قدیمیترین لوازم و مصالح کاربردی در ساختمانسازی، کشاورزی و صنایع مختلفی دیگری بوده و هستند. از این ابزار برای انتقال جریان گاز، آب و غیره در ساختمان ها و یا صنایع مختلف استفاده می شود. به عبارتی دیگر لوله ها وظیفه انتقال منظم و دقیق جریان سیالات را بر عهده داشته و هر دسته ی آنها برای یک کار مشخص استفاده می شود.
در صورتی که در هنگام انتخاب و خرید لوله برای مصارف مختلف، دانش کافی را نداشته باشید، ممکن است لوله ی مناسبی را (براساس نوع نیازتان) خریداری نکنید. همین عدم انتخاب مناسب در کوتاه مدت باعث عدم استفاده از لوله خریداری شده خواهد شد. همچنین حتی اگر لوله خریداری شده هم به کار گرفته شود، ممکن است با کاهش عمر لوله، هزینه ای جهت توزیع در سالهای بعد، تحمیل شود.
نکاتی که پیش از خرید لوله باید بدانیم
قبل انتخاب لوله و خرید لوله مناسب، شما باید نکاتی را مد نظر بدهید و با خیالی آسوده خرید لوله را انجام دهید. بنابراین نکاتی که در ادامه برای شما مشخص می کنیم، می تواند شما را از انتخاب لوله مناسب مطمئن سازد.
1. انتخاب و تعیین میزان بودجه
بودجه؛ بدون شک مهمترین مسئله را باید میزان قابلیت موجود برای پرداخت وجه خرید لوله در نظر گرفت. اگر ما لوله مورد نیاز را حتی انتخاب شده فرض کنیم، انتخاب برند تولید کننده لوله هم (به دلیل تاثیرگذاری روی قیمت) اهمیت پیدا می کند. البته در دنیای آنلاین امروز سایت هایی هستند که به صورت دقیق و به روز قیمت لوله را برای ما مشخص می کنند. در ادامه همین بخش آدرس یکی از سایت ها مرجع قیمت لوله برای شما قرار می دهیم.
2. مشخص کردن حوزه فعالیت
اینکه لوله ی مورد نظر خودتان را در ساختمان سازی به کار می برید و یا برای صنعت استفاده می کنید باید مشخص باشد. همچنین محیط جغرافیایی که لوله در آن قرار می گیرد و موادی که قرار است با این لوله منتقل شود هم بسیار اهمیت دارد.
3. تعیین مقدار لوله مورد نیاز
میزان لوله مورد نیاز را (با مشورت کارشناسان خبره این حوزه) باید بر اساس تعداد ، متراژ و تناژ و مسائل دیگر مشخص کرد. با تعیین همین موضوع می توانید به مقدار مورد نیاز لوله میتوانید خریده و خریدی هدفمند را (براساس کنترل هزینه ی تمام شده) تجربه کنید. اگر به دنبال مشورت با متخصصان حوزه لوله هستید، پیشنهاد می کنیم با شماره ی 62842 تماس بگیرید. یا از طریق آدرس زیر با کارشناسان این امر صحبت کنید.
4. انتخاب و فراهم کردن محل تخلیه بار
بعد از بودجه و مقدار لوله مورد نیاز، نحوه حمل و محل تحویل لوله ها هم بسیار اهمیت دارد. این موضوع به دلیل تاثیرگذاری مستقیم روی قیمت تمام شده خرید لوله، می تواند باعث تغییر در میزان سفارش لوله ی شما بشود.
5. ویژگی های تخصصی
مواردی تخصصی دیگری هم وجود دارد که خریدارن لوله باید آن را مستقیما مورد بررسی قرار دهند:
· ضخامت لوله
· سایز لوله
· آلیاژ و گرید به کار رفته
· تست هایی که لوله مورد نظر آنها را پاس کرده است.
بنگاه داری چیست؟ و تاثیرش بر قیمت تمام شده لوله چقدر است؟
بنگاه داری واسطه ای است که در فرآیند خرید لوله بابت نگهداری، بارگیری و تعیین وزن و سایر موارد لوله مبلغی را از خریدار دریافت میکنند. برااساس تعرفه مصوب اتحادیه، این مبلغ بین ۳۵ تومان الی ۴۵ تومان به ازای هر کیلو لوله است.
معروف ترین کارخانه های تولید لوله در ایران
از معروف ترین کارخانه های تولید لوله ی ایران هم می توان به سپاهان، سپنتا، کاوه، ایران شرق، کیهان، ساوه، آریاوا و... اشاره کرد. در نظر داشته باشید برند تولید کننده لوله هم براساس محبوبیت و کیفیت می تواند باعث تغییر در قیمت لوله ها شود.
محاسبه وزن لوله
چنانچه قصد داشته باشید در فرآیند خرید لوله خودتان هم وزن لوله را محسابه کنید و خیالتان از هزینه های حمل و نقل و کیفیت لوله مطمئن باشد باید از فرمول زیر استفاده کنید:
(قطر خارجی لوله (میلی متر) × 147 × ضخامت لوله (میلی متر)) تقسیم بر (1000)
حرف آخر
پیشنهاد می کنیم اگر به صورت دقیق تر دوست دارید فرآیند خرید لوله ی خود را بررسی کرده و مقاله ای جامع تر برای مطالعه پیدا کنید، می توانید از آدرس زیر هم برایکسب اطلاع بیشتر استفاده نمایید.
https://iromax.co/blog/Factors-affecting-price-pipes