بزرگترین پارک آبی کشور چه زمانی افتتاح می‌شود؟

شهردار شیراز با اشاره به احداث بزرگترین پارک آبی کشور با مساحتی نزدیک به ۲۵۰ هکتار در شیراز گفت: حدود ۸۰ درصد عملیات اجرایی این پروژه به پایان رسیده است و به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

بزرگترین پارک آبی کشور چه زمانی افتتاح می‌شود؟

محمدحسن اسدی امروز _ یکشنبه بیست‌ویکم اردیبهشت_ شیراز - در بازدید از پروژه‌های ۲۸ هکتاری ساماندهی ضایعات فروشان و ۱۱۳ هکتاری توقفگاه خودروهای سنگین شیراز از به پایان رسیدن بزرگترین پروژه‌های عمرانی شهر خبر داد و با اشاره به افتتاح تقاطع غیر هم‌سطح جام‌جم، پس از یک دهه تلاش برای تملک زمین و یک هفته کار برای بازگشایی، این پروژه را از مهمترین دستاوردهای مدیریت شهری در دوره ششم خواند.

وی با ابراز رضایت از اجرای پروژه‌های عمرانی اخیر افزود: پروژه پس از طراحی دقیق و صرف زمان کافی به بهره‌برداری رسید و با استقبال بی‌نظیر شهروندان روبه‌رو شد، چنانکه هزاران پیام تشکر دریافت کردیم.

شهردار شیراز همچنین از کلنگ‌زنی سالن تئاتر روباز با ظرفیت ۳۰۰۰ نفر، رونمایی از اتوبوس‌ها و ماشین‌آلات جدید و افتتاح باغ اوتیسم به عنوان برنامه‌های شاخص هفته شیراز یاد کرد.

وی با اشاره به اجرای دو پروژه ۲۸ هکتاری ساماندهی و انتقال ضایعات‌فروشان و همچنین ۱۱۳ هکتاری توقفگاه خودروهای سنگین گفت: زمین اجرای پروژه ۱۲ سال پیش به مبلغ هر متر زیر ۱۰ هزار تومان خریداری کردیم و امروز به ساخت سایت ساماندهی مشاغل مزاحمی همچون ضایعات فروشان اختصاص داده شده است.

اسدی در گزارشی از اقدامات عمرانی اخیر و با اشاره به ساماندهی معضل معتادین متجاهر و اتباع بیگانه گفت: یکی از مطالبات اصلی شهروندان، رفع مشکل ضایعات شهری ناشی از فعالیت این افراد بود، با وجود فشارهای وارده برای فروش اراضی مربوطه، موفق شدیم در طول دو سال گذشته، پروژه انتقال مشاغل مزاحم و آلاینده را به سرانجام برسانیم.

آغاز عملیات اجرایی سایت ۱۱۳ هکتاری توقفگاه خودروهای سنگین

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی سایت ۱۱۳ هکتاری توقفگاه خودروهای سنگین خبر داد و افزود: قرارداد احداث سایت دیگری به مساحت ۳۳ هکتار نیز در مراحل نهایی است و پیش‌بینی می‌شود ظرف دو تا سه ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

شهردار شیراز در ادامه از احداث بزرگترین پارک آبی کشور با مساحتی نزدیک به ۲۵۰ هکتار در شیراز خبر داد و اعلام کرد: حدود ۸۰ درصد عملیات اجرایی این پروژه به پایان رسیده است و به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

اسدی با تاکید بر اینکه آینده‌نگری مدیریت شهری برای شهر تاریخی و تمدنی شیراز بسیار مهم است، گفت: نگاه ما به شیراز باید به مثابه نگاه به کره مریخ باشد، همان‌گونه که افرادی آمدند تخت جمشید، آرامگاه حافظ و سعدی را ساختند، باید شیراز را بسازیم.

وی تصریح کرد: این شهر متعلق به بزرگانی همچون ملاصدرا است و علاوه بر آن عرفا، حکماً شعرا و هنرمندان بزرگی در آن پرورش پیدا کردند، ما وارث شهری هستیم که متعلق به احمدبن‌موسی (ع) است، بنابراین باید افق دیدمان دور باشد تا به اهدافمان برسیم.

تصویب طرح جامع ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده شیراز در آینده نزدیک

مسعود زارعی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز هم اجرای این پروژه را اقدامی بزرگ و ماندگار دانست که آیندگان از آن یاد خواهند کرد.

وی با اشاره به خرید زمین این پروژه در سال ۹۱، تأکید کرد که باوجود ارزش افزوده قابل توجه فعلی زمین، این پروژه به ساماندهی مشاغل آلاینده و حفظ سلامت شهروندان اختصاص پیدا کرده است.

زارعی افزود: در فاز نخست، مشاغلی که سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازند به این سایت منتقل خواهند شد.

پژمان شفیعی رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز نیز از تصویب طرح جامع ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده در شورای شهر در آینده نزدیک خبر داد.

وی با اشاره به تاکید شهردار شیراز بر ساماندهی این مشاغل در سال گذشته، گفت: در این طرح ۱۴ شغل مزاحم و آلاینده شناسایی شده‌اند که از میان ۲۵ شغل مزاحم مصوب هیئت وزیران در سال ۹۶ در شیراز نیز فعالیت می‌کنند.

شفیعی با بیان اینکه سایت ۲۸ هکتاری برای ساماندهی ضایعات فروشان در نظر گرفته شده است، افزود: عملیات اجرایی این سایت با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار آغاز شده و با ۲,۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در ۱۸ ماه آینده با ۱۴۷ قطعه به بهره‌برداری خواهد رسید.

شفیعی اظهار امیدواری کرد با راه‌اندازی این سایت، مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی ناشی از فعالیت ضایعات‌فروشان مرتفع شود و کیفیت زندگی شهری ارتقا پیدا کند.

وی همچنین از پیش‌بینی سایت ۴۵۰ هکتاری برای انتقال تمام مشاغل مزاحم و آلاینده در آینده خبر داد.