ساخت چوب با 3DPrint و بافت پیوسته تر
محققان دانشگاه کلمبیا در نیویورک با استفاده از یک روش جدید و اضافه کردن ویبراتور خارجی طی فرایند پرینت سه بعدی، به چوبی دست یافتند که دارای بافت دانه دانه و پیوسته است. در این روش برنامه نویسان با خلق یک سیستم اسکن هوشمند، بدل کاملی از یک تکه الوار را ساخته که بر خلاف چوب طبیعی دارای بافت دانه ای درون چوب می باشد.
در حالی که الگوبرداری از بافت بیرونی متریال چوب طی فرایندهای متعدد آزمایش و ساخته شده، چالش عمده در صنعت سه بعدی سازی چوب به پیوستگی و استحکام بافت درون آن برمی گردد. محققان دانشگاه کلمبیا در آخرین مطالعات با استفاده از یک ویبراتور و سیستم نقشه برداری واکسل در هنگام چاپ، بافت و رنگ دروت بافت را به صورت یکپارچه و طبیعی منشتر کنند. در این آزمایش بافت درون و بیرون چوب دقیقا از یک پایستگی بصری به مانند چوب زیتون طبیعی بهره مند شده است. شاید عمده ترین وسواس تیم طراحی و ساخت این بوده که وقتی یک الوار یا قطعه چوب پرینت شده را برش میدهند، بافت درون قطعه شباهت نزدیکی به بافت چوب طبیعی داشته باشد تا به لحاظ بصری و زیبایی شناسی کیفیت کار را پایین نیاورد.
برای ساخت متریال چوب پرینت شده، محققان یک نمونه چوب مورد نظر خود را به وسیله روش تصویربرداری مخرب اسکن کردند و سپس یک تکه چوب را در فواصل 27 میکرومتر (0.27 میلی متر) بر روی تظیمات دستگاه CNC سِت کرده اند. مجموعه ای از 230 عکس که با مهندسی معکوس کنار هم قرار گرفته و ذره ذره بافت درون چوب که در چاپ بهتر مورد استفاده قرار میگیرد.