تقدیر فرمانده سپاه فجر فارس از اقدامات فرهنگی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز

آیین بدرقه و اعزام کاروان راهیان نور محلات شیراز به مناطق عملیاتی در جوار یادمان شهدای گمنام شهرک گلستان با حضور فرمانده سپاه فجر فارس، شهردار شیراز، قائم‌مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری این کلان‌شهر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه محمد رسول‌الله(ص) و دیگر مقامات سپاه و مدیران شهرداری و همچنین خانواده معزز شهدا و مردم ولایتمدار دیار حرم حضرت احمدبن موسی-شاهچراغ(ع) در شهرک گلستان برگزار شد.

تقدیر فرمانده سپاه فجر فارس از اقدامات فرهنگی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز

فعالیت‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در اجرای برنامه‌های فرهنگی قابل تقدیر است

فرمانده سپاه فجر استان فارس این آیین اظهار کرد: برنامه راهیان نور سال ۱۴۰۳ استان فارس، بر مبنای اعزام ۵۰ هزار نفر از مردم به این اردوها پیش بینی شده است که تاکنون حدود ۲۷ هزار نفر اعم از خواهران و برادران به این اردوها اعزام شده‌اند.

سرتیپ یدالله بوعلی افزود: با همکاری مدیریت شهری شیراز حدود ۶ هزار نفر از مردم فهیم و عزیز شیراز نیز به این اردوها اعزام می‌شوند که بخشی از آن در قالب راهیان نور محلات، امروز در شمال‌غرب شیراز انجام شد و این برنامه همچنان در روزهای آینده تداوم خواهد داشت.

وی از همت و مشارکت شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در اجرا و برگزاری برنامه‌های متعدد و مختلف فرهنگی، قدردانی و عنوان کرد: اگرچه فعالیت‌های شهرداری در زمینه توسعه شهری و ارائه خدمات در زمینه‌های مختلف خدمات‌رسانی اعم از عمرانی، خدمات شهری و ... در راستای ایجاد یک شهر زیبا و با طراوت و همچنین ایجاد رفاه و آسایش برای شهروندان کاملا مشهود است، اما در کنار این فعالیت‌ها می‌توان گفت شهرداری شیراز در بین شهرهای کشور جزو شهرداری‌هایی محسوب می‌شود که اهتمام بسیار خوبی در برگزاری مناسبت‌ها و برنامه‌های مختلف فرهنگی و مسائل اجتماعی داشته است.

فرمانده سپاه فجر استان خاطرنشان کرد: برگزاری سلسله جشن‌های ملی و مذهبی در سطح شهر، مشارکت در برگزاری دومین کنگره بزرگ ۱۵۰۰۰ شهید فارس در شیراز، اعزام راهیان نور و ... از برنامه‌های فرهنگی است که شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در انجام آنها همکاری خوبی داشته است و  این اقدامات را قابل تقدیر می‌دانم.

تأسی مدیریت شهری شیراز از شهدا و مشارکت فعال در برنامه فرهنگی معنوی راهیان نور

شهردار کلان‌شهر شیراز نیز ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و نیمه شعبان، اعزام بیش از ۶ هزار نفر از شهروندان در قالب کاروان راهیان نور محلات شیراز به مناطق عملیاتی را فعالیتی در جهت تأسی از راه و آرمان‌های شهدا قلمداد و اظهار کرد: راهیان نور یک فعالیت فرهنگی و معنوی است که شورای اسلامی شهر و شهرداری این افتخار را داشته که همچون سنوات گذشته در کنار سپاه فجر فارس و قرارگاه حضرت احمدبن موسی(ع) همکاری و مشارکتی فعال در برگزاری این برنامه داشته باشد.

محمدحسن اسدی با بیان اینکه در این آیین، همشهریان بصورت کاروان‌های مختلف به مناطق عملیاتی و نقاطی که سراسر شکوه، اقتدار و عزت است، اعزام می‌شوند، تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این برنامه در سفری چند روزه به مرزهای جنوب غرب کشور و مکان‌هایی قدم می‌گذارند که روزی دلاورمردان و قهرمانان ملی کشور و مخلص‌ترین جوانان ایران اسلامی در آنجا، جان خود را فدای این آب و خاک کردند تا امروز شاهد امنیت و آرامش در کشور باشیم.

وی تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، انگیزه‌آفرینی و امیدبخشی در بین مردم به‌ویژه نسل جوان را از اهداف این برنامه فرهنگی برشمرد و ادامه داد: همانطور که رهبری معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) از اعزام راهیان نور ابراز خرسندی کردند و این برنامه را یک حرکت بسیار بابرکت دانستند، بر همه ما حجت است که در اجرای چنین برنامه‌هایی با تمام توان مشارکت و همکاری کنیم.

شهردار کلان‌شهر شیراز افزود: مدیریت شهری شیراز در کنار فعالیت‌هایی چون اجرای پروژه‌های مختلف عمرانی خدماتی در محله‌ها و همچنین پروژه‌های محرومیت زدایی، در برگزاری و اجرای هرچه باشکوه برنامه راهیان نور محلات شیراز نیز توجه و اهتمام وبژه دارد.

بنابراین گزارش، این برنامه فرهنگی معنوی به همت حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز و قرارگاه حضرت احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس برگزار شد.