شهردار کلان‌شهر شیراز: همه در مقابل شهرمان مسئولیم

همایش اعطای جوایز خوش‌حسابی نوسازی، خودرویی و شغلی و دومین مرحله هشتمین جشنواره خوش‌حسابی عوارض سال ۱۴۰۳ با هدف تکریم و تجلیل از شهروندان خوش‌حساب، در باغ عفیف‌آباد شیراز برگزار شد.

شهردار کلان‌شهر شیراز: همه در مقابل شهرمان مسئولیم

شهردار کلان‌شهر شیراز در این مراسم که با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، معاونین و دیگر مدیران شهرداری و جمع کثیری از شهروندان برگزار شد، به تشریح ابعاد مختلف خدمات شهرداری به شهر و شهروندان پرداخت و با نام بردن از شیراز به‌عنوان یک شهر کهن و با قدمت تاریخی و باستانی زیاد، خاطرنشان کرد: مسئولیت اداره کلان‌شهر شیراز مسئولیتی خطیر و بسیار سنگین است و این مهم تنها به مدیریت شهری و خانواده ۱۳ هزار نفری شهرداری معطوف نمی‌شود بلکه همه ما و جمعیت ۲ میلیون نفری شهر شیراز در قبال شهرمان مسئول هستیم.  
 
محمدحسن اسدی اجرای پروژه‌های توسعه شهری را یک فعالیت جمعی مبتنی بر مشارکت شهروندان دانست و بیان داشت: اگر می‌خواهیم یک شهر زیبا و شگفت‌انگیز و بهتر از گذشته داشته باشیم، قطعاً افزایش مشارکت شهروندان می‌تواند در تحقق این مهم نقش ارزنده‌ای ایفا کند.  
 
این مقام ارشد شهری شیراز با بیان اینکه شهروندان باید بدانند که شهر چگونه اداره می‌شود و یا اینکه هزینه‌های شهر به چه نحو تأمین می‌شود، پرداخت عوارض را مهم‌ترین شیوه مشارکت شهروندان در اداره شهر دانست و اظهار داشت: پرداخت به‌موقع عوارض از سوی شهروندان، در واقع مشارکت آن‌ها در سرنوشت خویش است؛ چراکه با این کار زمینه را برای تغییر و تحول و تلطیف و پویایی شهر فراهم می‌کنند و باید گفت امروز مشارکت شهروندان در امورات شهری از الزامات زندگی شهری است.  
 
وی گفت: اگر شهروندان عزیز می‌بینند که امروز در هر گوشه شهر شیراز پروژه‌های ارزشمند و زیرساختی اجرا و یا در دست اجرا است که چهره شهر را متفاوت کرده است، بخشی از هزینه‌هایی که برای اجرای این پروژه‌ها صرف می‌شود، از همین عوارضی است که مردم عزیز پرداخت می‌کنند.  
 
شهردار شیراز در ادامه به برگزاری اولین مرحله هشتمین جشنواره خوش‌حسابی عوارض شهری سال ۱۴۰۳ که با جایزه ویژه ۱۰ میلیارد ریالی به یکی از پرداخت‌کنندگان عوارض نوسازی همراه بود اشاره کرد و گفت: در این مرحله همچنین ۴۰ میلیارد ریال جایزه نقدی به دیگر شهروندان خوش‌حساب عوارض نوسازی، صنفی و شغلی اعطا شد.  
 
اسدی افزود: در این مراسمی که در باغ عفیف‌آباد به مناسبت هفته شیراز برگزار شد، مرحله دوم هشتمین جشنواره خوش‌حسابی سال ۱۴۰۳ نیز قرعه‌کشی شد که بر اساس آن ۵۰ میلیارد ریال جایزه به ۲۰۰ نفر از شهروندان خوش‌حساب اهدا خواهد شد.  
 
شهردار شیراز گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر، برای سال ۱۴۰۴ نیز بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال جایزه خوش‌حسابی در نظر گرفته شده و به کسانی که عوارض نوسازی، شغلی و خودرویی خود را به‌موقع پرداخت کنند طبق قرعه‌کشی اهدا می‌شود.  
 
سکاندار مدیریت شهری شیراز، برگزاری جشنواره خوش‌حسابی را تقدیر از شهروندان قانونمند عنوان و از حضور گرم مردم در این جشنواره قدردانی کرد.  
 
وی همچنین از همراهی شورای اسلامی شهر شیراز و تلاش‌های حوزه‌های معاونت‌های «مالی و اقتصادی»، «فرهنگی»، اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل، شهرداران مناطق یازده‌گانه، سازمان فاوا و سایر افرادی که در این حوزه تلاش کردند تا روند پرداخت عوارض در کلان‌شهر شیراز روند خوبی را طی کند، قدردانی کرد.