رفع فوری ۲۳۴ هکتار تعرض به اراضی دولتی در اردیبهشت ماه امسال
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع فوری ۴۰۰ مورد تعرض به اراضی دولتی به میزان ۲۳۴ هکتار، توسط یگان حفاظت این سازمان در اردیبهشت ماه امسال خبر داد.

به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان با اشاره به تلاش نیروهای یگان حفاظت این سازمان در سراسر کشور برای حراست از اراضی دولتی، گفت: تنها در اردیبهشت امسال ۲۳۴ هکتار از اراضی دولتی به صورت فوری رفع تعرض شد.
به گفته نبیان ۲۳۴ هکتار اراضی دولتی توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن رفع تعرض شده است.
وی افزود: بیشترین میزان وقوع و رفع تعرض این ماه در استانهای خوزستان، تهران و فارس رخ داده است.
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن در پایان اظهار کرد: در اردیبهشت ماه، ۳۴ مورد حکم قطعی شده در دستگاه قضایی توسط نیروهای یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن اجرا شده که مساحت این اراضی نزدیک به ۵۰ هکتار بوده است.
گفتنی است در فروردین ماه امسال نیز ۳۴۴ مورد تعرض به اراضی دولتی صورت گرفته بود که تمامی این تعرضات، به مساحت حدود ۱۱۱ هکتار با تلاش یگان حفاظت استانهای کشور بهصورت فوری رفع شد.