بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر بهعنوان سرمایهای مادی و معنوی گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافتهای فرسوده انجام شود.
به نقل از روابطعمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری اظهار کرد: با توجه به برنامههای وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان بهعنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر بهعنوان سرمایهای مادی و معنوی افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافتهای فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاهها از طریق ایمنسازی و مقاومسازی ساختمانها، توسعه و بهبود زیرساختها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.
فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و همافزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاههای خدمترسان است.
وی با مطلوب خواندن پروژههایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آیندهنگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.
محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که میتواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرحهای خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکندهکاری پرهیز شود.
وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهریاز جمله حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیشبینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژهها قرار گیرد.