از نگاه ویژه مدیریت شهری شیراز به نشاط‌افزایی شهروندان تا نقش فرهنگسرا در محرومیت‌زدایی از نقاط کم برخوردار

در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه فرهنگسرای سامان که با حضور رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۹، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، شهردار منطقه ۹، یاوران شورا و جمعی از شهروندان به همت شهرداری منطقه ۹ شیراز برگزار شد، بر نگاه ویژه مدیریت شهری به نشاط‌افزایی و نقش زیرساخت‌هایی نظیر فرهنگسرا در توسعه و محرومیت‌زدایی از نقاط کم برخوردار تأکید شد.

از نگاه ویژه مدیریت شهری شیراز به نشاط‌افزایی شهروندان تا نقش فرهنگسرا در محرومیت‌زدایی از نقاط کم برخوردار

آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه فرهنگسرای سامان با حضور رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورا و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۹، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، شهردار منطقه ۹، یاوران شورا و جمعی از شهروندان به همت شهرداری منطقه ۹ شیراز برگزار شد.
 
 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در این آیین از نگاه ویژه مدیریت شهری به نشاط‌افزایی شهروندان خبر داد.
 
 سیده مریم حسینی با تقدیر از تلاش‌های شهرداری منطقه ۹ گفت: طی دو سال گذشته شاهد گسترش چشمگیر زیرساخت‌ها در سطح منطقه ۹ هستیم و توسعه فضای سبز در رأس آن قرار دارد.
 
 وی اظهار امیدواری کرد: خدمات شهرداری منطقه ۹ به آرامش و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان منجر شود.
 
عضو و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۹ شیراز همچنین از عموم شهروندان و به‌ویژه دانش‌آموزان خواست تا نظرات و پیشنهادهای سازنده خود را با مدیریت شهری در میان گذارند.
 
 معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری شیراز نیز در این آیین گفت: است کلان‌شهر در مناطق مختلف نیازمند توسعه زیرساخت‌هایی است که به شهروندان خدمات مطلوب ارائه دهد.
 
محمدعلی چوبینی با قدردانی از تلاش‌های شهرداری منطقه ۹ اظهار امیدواری کرد: احداث این فرهنگسرا در سطح این منطقه نقش اثرگذاری در توسعه ایفا کند و زمینه‌ساز محرومیت‌زدایی شود.
 
 وی با ارزشمند خواندن این اقدام فرهنگی و عمرانی در سطح منطقه ۹ شهرداری شیراز تصریح کرد: با پشتکاری و عزمی که در این منطقه وجود دارد، به‌زودی شاهد افتتاح این پروژه خواهیم بود.
 
 معاون شهردار شیراز خاطرنشان کرد: زیرساخت‌هایی مانند فرهنگسراها از ظرفیت‌هایی هستند که تمام مردم از طیف‌های سنی مختلف می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.
 
 شهردار منطقه ۹ شیراز نیز اظهار کرد: شهرک سامان یکی از مناطق کم‌برخوردار بشمار می‌رود که با نگاه ویژه مدیریت شهری در مسیر توسعه قرار گرفته است.
 
 عبدالصالح رستم‌زاده افزود: از ابتدا به حوزه عمران و خدمات شهری نگاه ویژه‌ای داشتیم تا جایی که شهرک سامان با ۳۵ هزار مترمربع رکورددار میزان اجرای آسفالت است.
 
 وی تصریح کرد: در کنار فرهنگسرای سامان، سه پروژه اجرا می‌شود که عملیات اجرایی آنها پیش‌ازاین آغاز شده است.
 
 شهردار منطقه ۹ شیراز با تشریح این پروژه‌ها گفت: امروز در شهرک سامان سه پروژه فرهنگی و ورزشی در حال اجراست که شامل سالن ورزشی تخصصی بااعتبار ۷۰ میلیارد تومان، فاز یک بوستان کودک با اعتبار ۳۰ میلیارد و فاز نخست فرهنگسرای تخصصی کودک با ۲ هزار مترمربع زیر بنا و ۵۶ میلیارد تومان اعتبار اجرا می‌شود.
 
 وی رقم این پروژه‌ها را بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و بیان مرد: دست‌اندرکاران امور عمرانی می‌دانند که این عدد کوچک نیست؛ به‌عنوان‌مثال دو سال قبل کل بودجه عمرانی منطقه یک ۱۴۰ میلیارد تومان بود و امروز در این شهرک ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه اجرا می‌شود .
 
 رستم‌زاده با بیان اینکه احداث این فرهنگسرا نمونه یک کار خوب فراسازمانی است، اضافه کرد: تا ۶ ماه پیش این زمین در مالکیت سازمان ملی مسکن بود و با همکاری مثبت مدیرکل راه و شهرسازی استان توانستیم مقدمات اجرای این پروژه را محقق کنیم‌.
 
 وی تصریح کرد: اجرای این پروژه نشان‌دهنده آن است که اگر بخواهیم می‌توانیم تنها در کمتر از ۶ ماه چنین پروژه‌ای را اجرا کنیم.
 
شهردار منطقه ۹ در بخش پایانی سخنان خود گفت: امروز دومین آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی منطقه ۹ در سال جدید برگزار شد و امیدواریم شاهد عملیاتی‌شدن سایر پروژه‌ها هم باشیم.