۱۵ اثر ناملموس فارس در مسیر ثبت نهایی در شورای ملی میراث فرهنگی هستند

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس از مراحل پایانی ثبت ۱۵ اثر فرهنگی ناملموس این استان خبر داد و گفت: این آثار شامل آیین‌ها، آداب و رسوم، خوراک، پوشاک سنتی و دانش‌های بومی هستند و در انتظار تصویب نهایی در شورای ثبت میراث ناملموس کشور قرار دارند.

۱۵ اثر ناملموس فارس در مسیر ثبت نهایی در شورای ملی میراث فرهنگی هستند

محسن ضیایی با بیان اهمیت حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی ناملموس استان، اظهار کرد: فارس با تاریخ و فرهنگ غنی خود، دارای تنوع بالایی از سنت‌ها و آداب بومی است که ثبت رسمی آن‌ها نیازمند تلاش مستمر کارشناسان و فعالان فرهنگی است.

وی افزود: شهرستان‌های فسا، شیراز، ارسنجان، لار، مهر، سپیدان، جهرم و اوز از جمله مناطقی هستند که آثار فرهنگی ناملموس آن‌ها در فهرست ثبت ملی قرار گرفته است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی فارس ضمن دعوت از مردم و مسئولان محلی برای مشارکت در شناسایی و حفاظت از این آثار، تأکید کرد: حفظ میراث ناملموس تنها به ثبت رسمی محدود نمی‌شود و نیازمند توجه، همراهی و حمایت همه‌جانبه جامعه و نهادهای ذی‌ربط است.

به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در روز سه‌شنبه ۲۸ مرداد، ضیایی در پایان یادآور شد: این اداره کل آماده همکاری با پژوهشگران و سازمان‌های مردم‌نهاد برای تدوین پرونده‌های ثبت و آموزش جوامع محلی در زمینه حفاظت از این میراث‌های ارزشمند است.