قیمت میلگرد امروز 30 تیر ۱۴۰۴ / بازار رکودی شد

قیمت میلگرد امروز 30 تیر ۱۴۰۴ اعلام شد. در جریان معاملات بازار میلگرد، عمده قیمت‌ها بدون تغییر باقی مانده و تنها در برخی مبادی، نوساناتی در بازه ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومانی به ثبت رسیده است.

قیمت میلگرد امروز 30 تیر ۱۴۰۴ / بازار رکودی شد

قیمت میلگرد در تاریخ 30 تیر 1404:

بازار میلگرد همچنان در وضعیت کم‌تحرکی به سر می‌برد و اکثر کارخانه‌ها قیمت‌ها را ثابت نگه داشته‌اند. در موارد معدودی، تغییرات قیمتی بین 200 تا 500 تومان مشاهده شده که بیشتر به عنوان نوسانات تاکتیکی تلقی می‌شود. این وضعیت نشان‌دهنده عدم وجود تقاضای موثر در بازار است.

وضعیت بازار:
• خریداران در حالت انتظار قرار دارند و نه تقاضای عمده‌ای از پروژه‌های عمرانی وجود دارد و نه خریداران خرد تمایل به ورود به معاملات نشان می‌دهند.
• رکود گسترده در بخش ساخت‌وساز و کمبود تقاضا، مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر بازار هستند.
• بدون ورود محرک‌هایی از پروژه‌های کلان یا تغییرات ارزی، انتظار می‌رود که بازار میلگرد به زودی از رکود خارج نشود.

قیمت‌ها:
• میلگرد 18 آجدار A3 ذوب آهن اصفهان: 35,100 تومان (افت 400 تومانی)
• میلگرد 16 آجدار A3 فولاد بافق یزد: 35,200 تومان (افت 100 تومانی)
• میلگرد 18 آجدار A3 فولاد ظفر بناب: 37,000 تومان
• میلگرد 18 ساده A1 فولاد کویر کاشان: 39,000 تومان

در مجموع، نرخ‌ها در یک دامنه محدود نوسان دارند و کارخانه‌ها با احتیاط قیمت‌ها را مدیریت می‌کنند تا از تشدید رکود جلوگیری نمایند.