بهره‌برداری از ۴ همت پروژه‌های تامین خدمات زیربنایی و روبنایی پردیس در دولت چهاردهم

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس از بهره‌برداری پروژه‌های عمرانی به ارزش ۴ همت در این شهر جدید از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون خبر داد. این پروژه‌ها شامل تکمیل، ساخت، آماده‌سازی و تامین خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر پردیس است.

بهره‌برداری از ۴ همت پروژه‌های تامین خدمات زیربنایی و روبنایی پردیس در دولت چهاردهم

احمد مرزبان، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از بهره‌برداری ۴ همتی آن شرکت در شهر پردیس از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون برای تکمیل، ساخت، آماده‌سازی و تامین خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر پردیس خبر داد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون، در کنار واحدهای مسکونی که تحویل شد، در سایت‌های مسکن مهر در مجموع ۳ مدرسه، ۳ مسجد، ۳ زمین ورزشی و ۲ بوستان تکمیل و در مرحله بهره‌برداری قرار گرفت.

به گفته مرزبان، از ابتدای دولت چهاردهم با احتساب ۲ هزار و ۳۵۷ واحدی که اکنون آماده بهره‌برداری است، تاکنون ۵ هزار و ۴۸۷ واحد رفع نقص، تکمیل و تحویل شده است.

مرزبان همچنین از آغاز تکمیل شبکه گاز و برق رسانی در سایت‌های اقدام ملی مسکن خبر داد و اعلام کرد: این خدمات با کیفیت و سرعت بالا در حال انجام است و پس از تکمیل، به زودی بخشی از واحدهای آماده افتتاح این طرح، به مالکان  تحویل خواهد شد. 

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس، در خصوص آخرین وضعیت متروی تهران - پردیس نیز گفت: با توجه به اینکه یکی از مطالبات ضروری اهالی پردیس، برخورداری از خط مترو بوده است، این پروژه در شورای عالی ترافیک به تصویب رسیده و فرآیند اداری آن در دستور کار شرکت عمران پردیس قرار دارد.