شناسایی و امکان‌سنجی بیش از ۷۷ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح‌های مسکن

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اعلام شناسایی و امکان‌سنجی ۷۷ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح‌های مسکن از الحاق بیش از ۳۴ هزار هکتار آن به شهرها خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون واحد مسکونی توسط سازمان ملی زمین و مسکن آماده‌سازی شد.

شناسایی و امکان‌سنجی بیش از ۷۷ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح‌های مسکن

علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، امروز سه‌شنبه ۲۹ مهر در نشست خبری به تشریح مهمترین دستاوردها و اقدامات سازمان پرداخت.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: از ابتدای قانون جهش تولید مسکن تاکنون ۷۷ هزار و ۵۹۸ هکتار زمین در کشور، شناسایی و امکان‌سنجی شد که ۱۱ هزار و ۱۵۵ هکتار معادل ۱۴.۵ درصد در دولت چهاردهم بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: حدود ۳۴ هزار هکتار اراضی از ابتدای قانون جهش تولید مسکن به شهرها الحاق شد که بیش از ۷ هزار هکتار آن در دولت چهاردهم انجام شد.

نبیان همچنین از مراحل الحاق بیش از ۱۳ هزار هکتار دیگر به شهرها خبر داد.