۲۱ مدرسه جایگزین مدارس سنگی تا پایان سال جاری

نماینده بنیاد علوی در استان فارس گفت: ۲۱ مدرسه بزرگ مقیاس، جایگزین مدارس سنگی و ناایمن استان در حال تکمیل است و تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

۲۱ مدرسه جایگزین مدارس سنگی تا پایان سال جاری

هادی دلاوری با بیان اینکه در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، ساخت ۷۷ مدرسه سنگی فارس به بنیاد علوی سپرده شده است، افزود: این پروژه‌ها تا پایان ۱۴۰۴ پایان می‌یابد.

وی ادامه داد: مهرماه گذشته ۵۶ مدرسه جایگزین سنگی تکمیل و تحویل شد که در این قالب ۱۷۸ کلاس درس نوساز در اختیار دانش‌آموزان شهرهای مختلف استان قرار گرفت.

نماینده بنیاد علوی در فارس بیان کرد: ۱۳۰ کلاس باقی مانده نیز در قالب ۱۱ مدرسه، در حال تکمیل است.

دلاوری با بیان اینکه در این مرحله ساخت ۳۰۸ کلاس درس به بنیاد علوی سپرده شده بود، اظهار کرد: مدارس سنگی، فضاهایی ناایمن و غیر استاندارد برای تحصیل دانش‌آموزان هستند و رویکرد نهضت توسعه عدالت‌ آموزشی، آن است که فضای تحصیل دانش‌آموزان در پایتخت تا دورترین نقاط کشور، کیفیت مناسب و یکسانی داشته باشند.

او گفت: با توجه به عملکرد و سرعت بنیاد علوی در ساخت پروژه‌های پیشین، رایزنی برای سپردن ساخت ۱۷۰ کلاس درس جدید ( جایگزین مدارس ناایمن و سنگی) به بنیاد علوی نیز از سوی استاندار فارس آغاز شده و امید است که هر چه زودتر همه مدارس ناایمن استان مناسب سازی شوند.

در نخستین مرحله از نهضت توسعه عدالت آموزشی، حدود ۶۵۰ مدرسه در سراسر فارس ساخته می‌شود.