کارگاه با عنوان «شهر، معماری، نما»
قطب علمی معماری دانشگاه تهران با همراهی انجمن مطالعات معماری ایران و انجمن علمی معماری دانشگاه تهران برگزار می کند
معماری به نماسازی تقلیل پیدا کرده است، این جمله ی پرتکرار اشاره ای است به بی توجهی معماران به فضا؛ و البته به صورت ضمنی اشاره ای به کم یا بی اهمیت بودن ظرفیت های نما. اما آیا نما تا این حد بلاموضوع است؟ احتمالا نه. در شهری که نقش معماری در فضاهای مدنی آن به حداقل رسیده و زیرساخت ها اکثر فضاهای عمومی شهر را شکل می دهند، نما از معدود عرصه هایی است که معماری و شهر را به هم مرتبط می سازد؛ گاهی در مقام یک پوسته ی فضامند و در موارد دیگری تنها به عنوان یک سطح (سطحی که می تواند به صورت تزئینی یا آرایشی پرداخت شده باشد).
با هدف کاویدن مسیرهای نارفته به میانجی مشعل های مشاهده گری، تاریخ و تئوری، این کارگاه تلاشی است تا از دریچه “نما”، روابط متعدد میان معماری و شهر و … را به تمرین بگذارد.
در دو جلسه ی ابتدایی چارچوب نظری و بازدید های میدانی پیگیری شده و در دو جلسهی دیگر، به تحلیل و ترسیم ایده ها پرداخته خواهد شد.
مدرس:
دکتر سعید خاقانی
همراهان تدریس:
– پارسا موثقی
– علی خدائی
* حضور در کارگاه برای عموم آزاد و رایگان و ثبت نام الزامی است.
* ثبت نام در این کارگاه رایگان و ظرفیت محدود است، از این جهت تنها می بایست گلچینی از آثار یا انگیزه نامه ی هنرجویان تا پیش از تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ به آیدی (t.me/iasa_ut_PR) در تلگرام ارسال شود.
* پیشنیاز: تسلط نسبی به نرمافزارهای ترسیمی و مدلسازی
* پس از اتمام کارگاه، در صورت تأیید آثار، گواهی قطب علمی معماری دانشگاه تهران به دانشجویان تعلق خواهد گرفت.
زمان: ۱۹ و ۲۶ مهر ماه و ۳ و ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت ۹ تا ۱۶
مکان: آتلیه ۳ ساختمان تحصیلات تکمیلی، دانشکدگان هنرهای زیبا، دانشگاه تهران