عربستان از مقصد لوکس نئوم رونمایی کرد

جزیره سنداله (Sindalah) که بخشی از پروژه شهر هوشمند نئوم عربستان است با مساحت ۸۴۰ هزار متر مربع، به‌عنوان نقطه ورودی نئوم به دریای سرخ و مقصد سفرهای لوکس شناخته می‌شود.

عربستان از مقصد لوکس نئوم رونمایی کرد

 جزیره سنداله، یک مقصد لوکس در دریای سرخ است که توسط استودیوی طراحی و معماری ایتالیایی لوکا دینی طراحی شده است؛ این جزیره به‌عنوان نخستین پروژه منطقه نئوم در عربستان سعودی به بهره‌برداری رسید.

این جزیره که در فاصله پنج کیلومتری از سواحل نئوم واقع شده است، با مساحت ۸۴۰ هزار متر مربع، به‌عنوان نقطه ورودی نئوم به دریای سرخ شناخته می‌شود. این جزیره شامل هتل‌ها، رستوران‌ها، باشگاه قایق‌سواری با طراحی داخلی چشمگیر است. سنداله انتظار دارد تا سال ۲۰۲۸ روزانه ۲۴۰۰ بازدیدکننده را جذب کند.

سنداله دارای ۸۶ اسکله تفریحی است و بازدیدکنندگان این جزیره که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی آن را «آینده سفرهای لوکس» توصیف کرد، می‌توانند از میان ۴۴۰ اتاق، ۸۸ ویلا و بیش از ۲۰۰ آپارتمان، خدمات مورد نظر را انتخاب کنند. این پروژه جنجالی به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفته است؛ لینا الحثلول، فعال حقوق بشر، اوایل سال جاری به Dezeen گفت که نئوم روی خون سعودی‌ها ساخته می‌شود.

شهر هوشمند نئوم در عربستان سعودی، پروژه‌ای بلندپروازانه است که به‌منظور ایجاد یک مدل پایدار و نوآورانه برای زندگی شهری طراحی شده است. این شهر با استفاده از فناوری‌های پیشرفته، شامل سیستم حمل‌ونقل خودکار و ربات‌ها، بنا خواهد شد. نئوم به چند بخش اصلی شامل سنداله، تروجینا، اکساجون و لاین تقسیم می‌شود که هر کدام ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند. هدف نئوم جذب پنج میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ و تبدیل شدن به مرکزی برای فناوری و نوآوری است.

عربستان از مقصد لوکس نئوم رونمایی کرد + عکس

یکی از اهداف چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان، تولید ۵۰ درصد برق کشور از منابع تجدیدپذیر از جمله هیدروژن است که در صورت موفقیت‌آمیز بودن پروژه نئوم، می‌تواند چشم‌انداز انرژی خود را تغییر دهد و سهم قابل‌توجهی در بازار جهانی هیدروژن به دست آورد، علاوه بر این عربستان در پروژه نئوم تأکید دارد که به‌منظور کاهش اثرات منفی زیست‌محیطی بر اکوسیستم شکننده دریای سرخ، نمک زدوده‌شده از آب طی فرایند نمک‌زدایی، به‌هیچ عنوان به دریا ریخته نخواهد شد و نئوم با بهره‌گیری از تخصص جهانی خود برای ارائه راه‌حل‌های آبی، از شیوه‌ای با کمترین تأثیرات زیست‌محیطی استفاده می‌کند که با هدف آن برای ارائه یک محیط پایدارتر و ارائه اقتصاد دایره‌ای آب پایدار هم‌سو است.