آغاز عملیات اجرایی پل زندگی در روزهای آینده

شهردار کلان‌شهر شیراز از آغاز عملیات اجرایی پروژه «پل زندگی» در روزهای آینده خبر داد و این پروژه را گامی مؤثر در توسعه شهری، تقویت زیرساخت‌های گردشگری و ارتقای نشاط اجتماعی شهروندان عنوان کرد.

آغاز عملیات اجرایی پل زندگی در روزهای آینده
محمدحسن اسدی از آغاز عملیات اجرایی پل زندگی در روزهای آینده خبر داد و این پروژه را پلی به‌سوی آینده و مسیری برای توسعه شهری و نشاط اجتماعی توصیف کرد.

وی پروژه پل زندگی را بخشی از برنامه‌های فرهنگی شهرداری شیراز برای تحول زیرساختی در حوزه گردشگری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان قلمداد و بیان کرد: این پروژه نه‌تنها یک زیرساخت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، بلکه نمادی از پویایی، پیشرفت، نشاط و امید برای شهروندان خواهد بود که با رعایت استانداردهای محیط‌زیستی، عملیات اجرایی آن در روزهای آینده آغاز خواهد شد و قطعاً می‌تواند به ارتقای نشاط اجتماعی کمک کند.

شهردار کلان‌شهر شیراز طول کلی این پل با احتساب رمپ‌های مرتبط به آن را ۵۵۰ متر و با عرض متوسط ۱۵ متر عنوان کرد و افزود: اعتبار لازم برای اجرای این پروژه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان است.

اسدی با بیان اینکه در این پروژه به نیازهای متنوع شهروندان پاسخ داده می‌شود، تصریح کرد: پل زندگی شیراز به‌عنوان یک پروژه چندمنظوره، در واقع فراتر از یک گذر معمولی عمل خواهد کرد و می‌تواند با ترکیب کارکردهای فرهنگی، اجتماعی و تفریحی-گردشگری شهروندان، فضایی پویا برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و تقویت تعاملات اجتماعی خلق کند.

این مقام ارشد شهری شیراز با بیان این مطلب که پروژه پل زندگی با معماری مدرن و توجه به فضای سبز پیرامون آن طراحی شده است، گفت: این پروژه در مجاورت باغ‌موزه هنر قرار گرفته که علاوه بر مقوله گردشگری و فراغت شهروندان، اتصال باغات قصردشت به باغات ضلع شمالی بلوار شهید چمران و تسهیل دسترسی بین این دو منطقه را به همراه خواهد داشت؛ ضمن اینکه بلوار شهید چمران را به بام سبز به‌عنوان یکی دیگر از مناطق گردشگری و تفریحی شهر شیراز متصل خواهد کرد که در رونق گردشگری این منطقه نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت.

وی افزود: این پروژه نمونه‌ای از پروژه‌های فرهنگی-اجتماعی در شهر شیراز است که این شهر را از لحاظ زیبایی بصری و همچنین تعاملات اجتماعی تحت تأثیر قرار می‌دهد و یکی از نقاط قوت شهر شیراز در حوزه فرهنگی-اجتماعی خواهد بود؛ که می‌تواند نماد جدیدی از هویت فرهنگی شهر شیراز و الگویی برای سایر شهرهای ایران در زمینه تلفیق فرهنگ و زندگی شهری باشد.

شهردار شیراز در پایان بر مشارکت شهروندان و ایجاد تعلق و همبستگی در راستای نگهداری از امکانات شهری تأکید و ابراز امیدواری کرد که این پروژه بتواند به جاذبه‌های گردشگری شیراز کمک کند و تبدیل به یکی از کانون‌های حیات اجتماعی شهر شود.