فرار بزرگ تیم نفت و گاز گچساران از سقوط
تیم فوتبال نفت و گاز گچساران در یک هفته مانده به رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال کشور با یک تساوی ارزشمند در تهران از سقوط به لیگ پایینتر فرار کرد.
تیم فوتبال نفت و گاز گچساران در هفته سی و سوم رقابتهای لیگ دست اول فوتبال کشور مهمان تیم فوتبال هوادار تهران بود.تیم فوتبال نفت و گاز گچساران که با ۳۱ امتیاز در رده سیزدهم رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال کشور قرار داشت و خطر سقوط این تیم را تهدید میکرد با نتیجه ۲ بر ۲ یک تساوی ارزشمند در تهران دست یافت تا با ۳۲ امتیاز و یک هفته مانده به پایان رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال کشور همچنان در این رده از فوتبال ایران ماندگار شود.
شاگردان عنبریان با یک کامبک در حالی که ا دو گل از حریف تهرانی خود عقب افتاده بودند با گلهای دلفیهفر و زلفیپور بازی را به تساوی کشاندنددر آن سوی میدان تیم فوتبال شهرداری نوشهر نیز در مقابل حریف خود نیروی زمینی تهران و در خانه به نتیجه مساوی یک بر یک رسید تا به همراه دو تیم دیگر یعنی ۹۰ ارومیه و داماش گیلان به لیگ دسته دوم فوتبال کشور سقوط کنند.
با نتایج حاصله در هفته سی و سوم رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال کشور تیم فوتبال نفت و گاز گچساران علی رغم نتایج بسیار ضعیف و ۱۳ گل خورده در چهار بازی از سقوط به لیگ دسته دوم فوتبال کشور فرار کرد.
ادمین ۵ 




